Ray’s Vlog corner

Lieve broeders en zusters.

Het is een bijzondere tijd waarin we extra waakzaam moeten zijn en elkaar in het oog moeten houden. De komende tijd zal ik een aantal vlogs maken om u te bemoedigen. De links zal ik in dit berichtje zetten, zodat u het rechtstreeks vanaf de website kan zien. Heel veel zegen!

Ray’s Vlog 1 (28-03-20)
https://youtu.be/j0bAxTSbrF4

Ray’s Vlog 2 (05-04-20)
https://youtu.be/my_4TiGmPyU

Ray’s Vlog 3 MOEDERDAG 2020 (10-05-20)
https://youtu.be/NDoR_ca5LoE

Weest waakzaam en help elkander

Lieve broeder en zusters,

Het zijn ernstige tijden. Wegens het coronavirus hebben we een aantal maatregelen moeten nemen als kerk, zoals het niet door laten gaan van de zondagse diensten. Hoewel wij echter niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, is God wel bij ons en gaat Gods Woord altijd door! Elke week zal ik een thema inspreken dat actueel is juist voor de tijd waarin wij leven.

Laten we de tijd nemen om onze relatie met God eens goed te onderzoeken. Hoe serieus zijn wij? Is de kerk alleen een plaats voor ontmoeting met elkaar? Of willen we een ontmoeting met God? Ga om 10.00 uur in gebed en daarna nodig ik u uit om het Woord via de site te beluisteren. Lees ook de Update over de samenkomsten met het laatste nieuws.

Help elkaar ook in deze tijd en doe af en toe gewoon eens een belletje naar de alleenstaanden. Mocht u op wat voor manier dan ook in de problemen raken laat het uw connectgroepleider weten. Dan kijken we of we een veilige oplossing kunnen vinden. Maar bovenal help elkaar door het gebed.

Jezus is Overwinnaar! houdt dat goed vast en weest waakzaam!

Raymond & Jane
Voorgangersechtpaar BPK Hengelo

Update Samenkomsten in Maart 2020

Vanwege de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus, willen we als kerk onze verantwoordelijkheid nemen. Na overleg met de raad heeft de voorganger besloten de zondagsdiensten op te schorten, in elk geval tot en met 31 Maart 2020.

De connectgroepen zullen wel blijven doorgaan op de afgesproken data. Mocht je griepachtige klachten hebben, blijf dan thuis en neem contact op met je connectgroep leider. De connectgroepsleden zullen op de hoogte gehouden worden via de groepsapp.

We willen onze bezoekers wel de mogelijkheid geven om op een andere manier het Woord te kunnen beluisteren. Elke komende zondag in Maart zal om 10.00 uur het Woord op deze site staan. U kunt deze vinden onder “Opnames Woord”. Zo kun je vanuit een veilige thuisomgeving tóch een dienst volgen. Er zullen deze hele maand Maart GEEN zondagse samenkomsten in het Armonia gebouw zijn.

Nadere informatie zal volgen. Heb je vragen dan kan je deze stellen bij je voorganger, Raymond Winckler via de telefoon of via het contactformulier.