Update Samenkomsten in Maart 2020

4 januari, 2021

Vanwege de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus, willen we als kerk onze verantwoordelijkheid nemen. Na overleg met de raad heeft de voorganger besloten de zondagsdiensten op te schorten, in elk geval tot en met 31 Maart 2020.

De connectgroepen zullen wel blijven doorgaan op de afgesproken data. Mocht je griepachtige klachten hebben, blijf dan thuis en neem contact op met je connectgroep leider. De connectgroepsleden zullen op de hoogte gehouden worden via de groepsapp.

We willen onze bezoekers wel de mogelijkheid geven om op een andere manier het Woord te kunnen beluisteren. Elke komende zondag in Maart zal om 10.00 uur het Woord op deze site staan. U kunt deze vinden onder “Opnames Woord”. Zo kun je vanuit een veilige thuisomgeving tóch een dienst volgen. Er zullen deze hele maand Maart GEEN zondagse samenkomsten in het Armonia gebouw zijn.

Nadere informatie zal volgen. Heb je vragen dan kan je deze stellen bij je voorganger, Raymond Winckler via de telefoon of via het contactformulier.